BelcRum Daiquiri (mijn favoriet)
60 ml BelcRum
30 ml vers limoensap
15 ml suikersiroop
In een shaker: goed shaken met ijs
Schenk in een martiniglas (zonder ijs)
Garnituur: schijfje limoen


BelcRum Dark ’n Stormy
45 ml BelcRum
20 ml vers limoensap
Ijsblokjes tot de rand
Aanvullen met Gingerbeer
Opbouwen in highball glas
Garnituur: schijfje limoen of schijfje gember
BelcRum Sour
60 ml BelcRum
30 ml vers limoensap
15 ml suikersiroop
0,5 eiwit
In een shaker: goed shaken zonder ijs (dry shake)
Schenk in een tumbler glas, evt. ijsklontje erbij
2 Scheutjes angostura bitter op het schuimlaagje
Garnituur: kersje, sinaasappelschil


BelcRum Eggnog (eierpunch)
- 700 ml volle melk
- 240 ml slagroom
- 3 kaneelstokjes en extra voor garnering (1 per persoon)
- 1 vanille stokje overdwars doorgesneden, zaden eruit
- 1 theelepel verse nootmuskaat en wat extra voor garnering
- 5 eieren, gesplitst (geel en wit beiden nodig)
- 130 gram suiker
- 175 ml BelcRum